Για ποιο λόγο πρέπει να πάω το ζωάκι μου σε ένα ξενοδοχείο μικρών ζώων;

Το ξενοδοχείο είναι πολύ πιο ασφαλές από το να αφήσουμε κάποιον φίλο ή συγγενή να μας το προσέχει. Αυτό συμβαίνει γιατί στο ξενοδοχείο προσέχουν το ζωάκι σου άτομα που έχουν εκπαιδευτεί για αυτό όλη την ημέρα. Ενώ στο σπίτι πάνε το κοιτάνε του βάζουν λίγο νερό και φεύγουν.

Γι’ αυτό το λόγο οι ιδιοκτήτες εμπιστεύονται τα ξενοδοχεία ζώων! Εδώ το σκυλί δεν είναι κλεισμένο σε ένα σπίτι. Μένει σε έναν χώρο 2,5*5 . Όσο το σκυλί παίζει εμείς μπαίνουμε στο δωμάτιό του το καθαρίζουμε και του βάζουμε νερό και φαγητό. Προσφέρουμε βόλτα, παιχνίδι, φαγητό, νερό, καθαριότητα και αν χρειαστεί περίθαλψη. Επίσης αν τύχει και πάθει κάτι το πηγαίνουμε αμέσως στον κτηνίατρο. Το σημαντικό είναι το ζωάκι να νιώθει ότι βρίσκεται στο σπίτι του κι όταν έρθουν να το παραλάβουν οι ιδιοκτήτες να το βρουν όπως το άφησαν. Καθαρό και χαρούμενο!!!

Ποιες είναι οι προϋποθέσεις φιλοξενίας;

α.Το ζωάκι θα συνοδεύεται πάντα με το βιβλιάριο υγείας του!
β. Να είναι πλήρως εμβολιασμένο κ αποπαρασιτωμένο!
γ. Σε περίπτωση που παίρνει φαρμακευτική αγωγή ο ιδιοκτήτης του οφείλει για όσες μέρες το αφήσει για φιλοξενία να έχει ακριβώς την αγωγή του!
δ. Αν έχει κάποια ιδιαιτερότητα στο φαγητό η στη συμπεριφορά θα πρέπει να το αναφέρει πάντα στους υπεύθυνους του ξενοδοχείου!

Μέχρι πόσες ημέρες μπορώ να αφήσω το ζωάκι μου σε ένα ξενοδοχείο μικρών ζώων;

Στο Animal Kennels For Holidays μπορείτε να αφήσετε το τετράποδο φίλο σας από λίγες ώρες έως όσο καιρό χρειάζεστε. Σε περιόδους εορτών (Χριστούγεννα, Απόκριες, Πάσχα) καθώς και  στην καλοκαιρινή σεζόν, καλό είναι να κλείνετε θέσεις 15 με  20 ημέρες νωρίτερα!

Μέχριι τι ώρα μπορώ να φέρω το ζωάκι μου στο Animal Kennels For Holidays;

Από 09:00-12:00 & 17:00-19-00 (καλοκαιρινή σεζόν) γιατί μετά ξεκινάει η διαδικασία ταΐσματος. Για λόγους ασφάλειας των ζώων και για μην αναστατώνονται ενώ έχουν φάει.

Θα έρθει σε επαφή με τα άλλα σκυλιά όταν βγαίνει βόλτα;

Για λόγους ασφάλειας το κάθε κατοικίδιο βγαίνει μόνο του!

Μπορώ να επικοινωνώ μαζί σας να μαθαίνω νέα του κατοικίδιου μου;

Μπορείτε να καλείται από 09:00-13:00 & 18:00-20:00!