Το ANIMAL KENNELS FOR HOLIDAYS  μπορεί να  παρέχει τις κατάλληλες υπηρεσίες για κάθε κατοικίδιο. Είτε έχετε ένα μικρό  ή ένα μεγαλόσωμο σκυλί, σε μας του δίνεται η δυνατότητα να έχει την απαραίτητη φροντίδα και αγάπη ,ώστε να νοιώθει τόσο οικεία όπως στο δικό του χώρο. Το ANIMAL KENNELS FOR HOLIDAYS δέχεται σκυλιά , με την προϋπόθεση ,ότι είναι σε καλή υγεία, απαλλαγμένα από μεταδοτικές ασθένειες και χωρίς εσωτερικά και εξωτερικά παράσιτα, συμπεριλαμβανομένων ψύλλους και τσιμπούρια. Κάθε επισκέπτης στο χώρο μας, θα πρέπει να φέρνει ο ιδιοκτήτης του το βιβλιάριο υγείας. Η υγεία και η ασφάλεια του κάθε κατοικίδιου είναι η προτεραιότητά μας. Το κατοικίδιο θα πρέπει να είναι πλήρως εμβολιασμένο και ο ιδιοκτήτης θα πρέπει να ενημερώνει τον υπεύθυνο της πανσιόν για τυχόν ιδιαιτερότητες στη συμπεριφορά και στη προσωπικότητα του σκύλου, όπως ,επίσης και στη διατροφή του.

Το ANIMAL KENNELS FOR HOLIDAYS θα διαχειρίζεται όλα τα φάρμακα που τυχόν χρειάζονται κάποια κατοικίδια, χωρίς επιπλέον χρέωση. Όλα τα φάρμακα πρέπει να παρέχονται από τον ιδιοκτήτη με σαφή επισήμανση με την ονομασία φαρμάκου ,το όνομα του κατοικίδιου, δοσολογία και το όνομα διαχείρισης.

Όπως συνιστάται από τον κτηνιατρικό μας σύμβουλο, ταΐζουμε υψηλής ποιότητας κροκέτες ή μαγειρευτό φαγητό (κοτόπουλο με ρύζι). Σε περίπτωση που δε θέλετε για κάποιο λόγο να αλλάξει τις διατροφικές του συνήθειες ,παρακαλούμε για τις μέρες που θα παραμείνει στο χώρο μας, να δώσετε το δικό σας φαγητό. Το ANIMAL KENNELS FOR HOLIDAYS θα τροφοδοτήσει το κατοικίδιο σας ,σύμφωνα με τις οδηγίες σας για τη συχνότητα και το μέγεθος των γευμάτων.